Grup de dezvoltare personală: Me, Myself & I: O ARMONIE

O viata frumoasa este influentata de relatia pe care o ai cu tine insuti/insati. Cum te simti cand esti singur/a? Te plictisesti in compania ta? Cum faci fata criticilor? A invinge dificultatile pe care le intampini, a-ti depasi limitele si a te construi permanent necesita o energie debordanta pentru a atinge incredibilul: renuntarea la tiparele de comportament  care te tin departe de ceilalti si de ceea ce iti doresti.

A dori sa atingi un rezultat este un motor puternic, dar insuficient, pentru a depasi obstacolele si de a-ti asigura mijloacele pentru a reusi. Succesul si reusita vor depinde de capacitatea de a renunta sa te descalifici si de a-ti pune in valoare abilitatile pe care le ai. A reusi presupune sa depasesti scenariile, sa respingi misiunile sau dorintele celorlalti de la tine si sa alegi tu cum vrei sa fie viata ta. Tu esti creatorul vietii tale si esti responsabil/a de fericirea sau suferinta ta.

Invata sa-ti construiesti propria fericire!

Ce vei obtine in urma grupului de dezvoltare personala?

  • Identificarea tiparelor tale de gandire si actiune care iti saboteaza relatiile cu ceilalti si te impiedica sa avansezi profesional ,
  • Vei afla cum poti deveni un partener/a mai bun/a pentru tine insuti/insati,
  • Vei gasi o cale de a gestiona mai bine impactul si resentimentele care vin din partea celuilalt catre tine,
  • Vei deveni constient/a de resursele tale interioare si de modul in care le poti folosi cat mai eficient.

Programul evenimentului:

Data: 10 aprilie 2013, orele 18. Ne vom intalni in fiecare miercuri timp de 10 saptamani, incepand cu ora 18.
Durata: 3 h/sedinta.
Pret:  60 ron/sedinta. Discount 40 de lei pentru persoanele care achita 4 sedinte odata. 200 ron/ luna in loc de 240 de ron/luna si 100 ron pentru ultimele 2 sedinte.
Inscrierea se face la adresa de e-mail: elena.darie@gmail.com sau la nr-ul de telefon: 0723.581.171.

Facilitator:
Elena Darie – Psiholog, Psihoterapeut, Consilier psihologic, acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania si Societatea de Psihoterapie Experientiala Romana, Trainer acreditat de C.N.F.P.A.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.